Nyheter

Provlöpning 17 och 18 sept inför Kristinehamnsmedeln

  • 16 sep 2024
  • Orientering

Inför Kristinehamnsmedeln är det dags att provlöpa banorna för att kontrollera att alla kontroller sitter på rätt plats.

Provlöpning kommer att genomföras den 17/9 och 18/9 med start mellan 17:30 och 18:30.
Vägvisning från Magasinsvägen.

Det är bra om så många som möjligt av de vana orienterarna kan vara med så att vi kan täcka in alla kontroller.

OBS! Dessa tillfällen är bara för tävlande för Kristinehamns OK.

Välkommna!

Nytt medlemsregister

  • 10 sep 2024

Vi har nu sjösatt vårt nya medlemsregister. Samtliga medlemmar, där vi har en mailadress registrerad, har fått/kommer att få ett mail med avsändare; "Kristinehamns orienteringsklubb". Detta är inget lurt! 

I mailet finns utförligt beskrivning på vad det nya systemet innebär och hur ni loggar in. Kontrollera gärna er skräppost i fall det hamnar där. Om ni har problem eller inte får något mail hör av er till kristinehamnsok(at)outlook.com

Intresserad av klubbkläder?

  • 9 sep 2024

image: Intresserad av klubbkläder?

Är du intresserad av att köpa kläder? Klubben har ett litet lager med kläder. Det kommer att vara öppet måndagen den 16 sept kl 17:00-19:00. Kom till Hultet så ser vi om det finns något som passar dig. Betalning med swish på plats.

O-gala i Krisitinehamn

  • 5 sep 2024

image: O-gala i Krisitinehamn

Boka helgen 23-24 november för då blir det O-gala i stan! Mer information kommer!

Det är också nu tid att nominera de ledare, arrangemang och föreningar ni tycker ska ha chansen att få utmärkelser på galan. 

Tips på kriterier att tänka på för de olika priserna kan vara:
Årets Ledare - Tänk alla ledare i klubben (motions-, junior-, elitledare m.fl.) det kan också vara organisationsledare (styrelsen/kommittéer). Någon som brinner för sin uppgift och som kan entusiasmera andra i klubben.
Årets Arrangemang - Se helheten på arrangemanget (parkering, arena, dusch, banläggning etc.) Finns nyheter på arrangemanget? Har man tänkt nytt? Hur är servicen?
Årets Klubb - Bra organisation på alla fronter. Ställ dig frågorna: Hur ser nybörjarverksamheten ut? Resultat bland aktiva? Arrangemang? Ungdomsarbetet? Ledarvård? Utbildning? Nytänk? Samarbete med andra föreningar eller organisationer? LOK-stödsrapportering? etc.
Årets Ungdomsledare - Ungdomsledare som på ett betydande sätt engagerar sig som ledare och genom sitt ledarskap skapar en trygg, lustfylld och välkomnande miljö för barn och ungdomar i sin förening.

Du kan föreslå fram till och med söndagen den 20/10 och du kan föreslå flera gånger via denna länk: Rösta här

ALLA SOM UPPGER SITT NAMN ÄR MED I EN UTLOTTNING AV ETT FINT PRIS SOM DELAS UT PÅ GALAN!

Guld på Försvarsmaktsmästerskapen!

  • 4 sep 2024
  • Orientering

image: Guld på Försvarsmaktsmästerskapen!

Här kommer en uppdatering från Stina som är på försvarsmaktsmästerskapet. Vi skickar ett stort grattis till både Stina och Anders för mycket väl genomförda insatser! Självklart håller vi tummarna för framgångar även i stafetten i natt/morgonbitti.